Природата ни предлага своите плодове...
Плодовете се берат, когато са узрели, когато
съдържанието им на хранителни вещества е
най-високо. След това се измиват, обелват и
замразяват на място, за да запазят своите витамини
и минерали.
...които дехидратираме, като сублимираме водата им...
Водата в плода сублимира, тоест ще премине директно
от твърдо състояние в газообразно състояние. Този метод
на нискотемпературна дехидратация запазва вкуса, аромата,
цвета, всички полезни хранителни вещества и фибри!
...За да направим нашите вкусни рецепти...
След това ги трансформираме в прах, за да улесним
сглобяването и рехидратацията. Отне ни повече от година
изследвания и разработки, за да разработим 5 оригинални
и 100% чисти плодови рецепти.
...Всичко, което трябва да направите, е да ги рехидратирате
С малко лед и вода. Смесете всичко в блендера или шейкъра,
за да получите питателна, кремообразна и освежаваща напитка
само за няколко секунди.
Колаген, глицин, пролин, витамин С - защо и как да си ги набавим
прочети още