Sublim Smoothie®
made in France
100% ПЛОДОВЕ, 100% НАТУРАЛНИ
НИЕ ИЗОБРЕТИХМЕ ПРАХА!
С нашата базирана на сублимация технология за
дехидратация при ниски температури, ние
внимателно отстраняваме водата от плодовете,
без изобщо да ги излагаме на високи и
разрушителни температури.
След това ги превръщаме в прах, за да улесним
рехидратацията им, но не се притеснявайте, те
са само плодове, които са запазени възможно
най-добре!
- Не са ли пресните плодове и зеленчуци
по-качествени от нашите сублимирани плодове?
Не! Повечето пресни плодове, продавани в
магазините, се берат зелени и узряват по време
на транспортиране и съхранение, което може да
отнеме няколко седмици. Така те губят своите
хранителни вещества и естествени ползи.
За разлика от тях, нашите плодове се берат при
пълна зрялост и незабавно сублимират на място,
за да запазят възможно най-много хранителни
вещества, текстура и вкус.
Това ни позволява да спазваме ритъма на сезоните
и да им се наслаждаваме през цялата година!
- Защо СМУТИТО е по здравословно от Фреша? -
Фибрите са може би най-мощното хранително
вещество за нашето здраве, което се пренебрегва.
Те помагат за регулиране на кръвната захар, имат
силна засищаща сила, улесняват транзита, допринасят
за разнообразието на чревната микробиота, стимулират
имунната ни система, детоксикират и помагат за
намаляване на холестерола. Следователно той е
основен съюзник на здравето.
Фибрите са още по-важни при консумация на течни
напитки. За разлика от сокоизстисквачките,
блендирането запазва 95% от ценните влакна.
...за поддържане на нисък гликемичен индекс.
На първо място, от само себе си се разбира, че захарите
в нашите шейкове са изцяло натурални и идват от
плодовете.
Но това, което е по-важно от това колко захар ядете,
е колко бързо ще премине през кръвта ви и скоковете на
кръвната захар, които ще причини. Задържането на фибри
помага за поддържане на нисък гликемичен индекс.
Актив за предотвратяване на диабет и затлъстяване.
- Запазват се ценните витамини ! -
Витамините и антиоксидантите постепенно изчезват
след производството и още повече след отваряне на
бутилката! Освен това проучванията показват, че
пастьоризацията би увеличила това явление на загуба
на витамини, ензими и антиоксиданти.